Ved siden av en generell forakt for morgener, tidlig leggetid og alt som har med A-samfunnet å gjøre har B-mennesker mye til felles.

Her er 12 ting bare B-mennesker kan gjenkjenne:

 1. Det å legge seg til “normal tid” er et bortkastet forsøk. Det er bare å innse det – alt håp er ute om en god natts søvn før midnatt. Det er nærmest å regne som tortur for deg å legge deg før kroppen din vil det. Du oppdaget tidlig at det å telle sauer er en myte de voksne fant opp for at du skulle være stille.
 2. Du er kontorets beste kaffekjenner. Kaffe er et B-menneskes beste venn og her er det ikke rom for svake brygg og pulverkaffe. Du kjører gjerne nedpå med tre kopper espresso før frokost og en kanne filtermalt java til lunsj. Du forstår ikke poenget med koffeinfri kaffe.
 3. Du har stått opp av sengen midt på natten flere ganger enn du kan huske for å skrive ned noe viktig eller gjøre litt forefallende arbeid i huset. Ingen kan fortelle deg at midnatt ikke er et bra tidspunkt å vaske vinduene på.
 4. Du mistenker at kamillete og legevendelrot er løgner som helsekostindustrien har funnet på. Det får i alle fall ikke deg til å sove bedre.
 5. Natten gjør deg til et kreativt geni. Du bruker store deler av sovetiden på å skrive en bestselgende roman. Men stort sett havner ikke mye av ditt litterære mesterverk på papir, da handlingen for det meste bare finner sted i hodet ditt, fordi ….
 6. Du bruker hvert søvnløst øyeblikk til å telle ned til det tidspunktet når vekkerklokken går av og du må starte dagen.
 7. På smarttelefonen din har du satt minst fem alarmer med ti minutters mellomrom. Likevel er sjansene for at du slumrer deg gjennom alle fem og kommer for sent på jobb så stor at din bedre halvdel må vekke deg på brutalt vis flere ganger for uken. Alle B-mennesker kjenner følelsen av å bli vekket av at noen drar av deg dyna midt på vinteren..
 8. Du har flere ganger kjøpslått med deg selv om det er viktigere med ti minutter ekstra søvn eller en dusj. Flere ganger enn du vil innrømme har søvnen vunnet over din personlige morgenhygiene. Du håper ingen på kontoret har lagt merke til det.
 9. Du klarer ikke inngå en normal samtale med noen før lunsj. Din morgen på jobb består av store mengder kaffe, en kjapp frokost på pulten din og hodetelefoner med beroligende musikk på full blast. Dem som kjenner deg godt vet å unngå deg før du har fått i deg din tiende kaffekopp et sted på ettermiddagen. På den positive siden er du blitt skikkelig flink til å late som om du jobber den første halvdelen av dagen, bare for å jobbe på spreng for å bli ferdig før kontoret stenger for kvelden.
 10. Du forstår egentlig ikke poenget med frokost. Det meste du klarer å få i deg om morgenen er en halv banan og en liten yoghurt. Den viktigste ingrediensen i frokosten din er koffein og sukker.
 11. Hver gang en studie som viser at B-mennesker er mer intelligente enn A-mennesker, deler du det med alle Facebook-vennene dine og sørger for å sende det rundt til alle på jobben. Dette er din mulighet for å fremme din sak og å kjempe for muligheten til å jobbe hjemmefra.
 12. Netflix sin automatiske avspilling av neste episode er både din beste venn og verste fiende på samme tid. Det gjør kanskje ikke underverker for døgnrytmen din å maraton-se alle sesongene av Orange is the New Black i løpet av en uke, men det du mister i søvn vinner du i å være kontorets aller beste serie-feinschmecker!